Vasco Translator V4

Vasco Translator V4

1

Място

Vasco Translator V4

Рейтинг

9.9/10

  • обслужване на клиенти, достъпно на множество езици. Голям екран, всичко се вижда лесно. 108 езика във функцията за преводач на снимки и безплатен доживотен интернет без допълнителни разходи.

  • няма жак за слушалки. Можете да използвате само Bluetooth слушалки, което може да бъде проблематично.

Моментален преводач Vasco Translator V4 е абсолютна сензация на пазара за устройства незабавен преводач. Има всички авангардни функции на моментален преводач Vasco Translator M3 и много други. В допълнение към превода на гласови, фото и групови чатове, можете също да превеждате отделни думи, кратки изречения и фрази. Освен това получавате и повече езици.

Този незабавен преводач включва някои функции, които да ви помогнат по време на пътувания. Моментален преводач Vasco V4 е устойчив на удари, прах и пръски вода и е оборудван с ергономичен 5-инчов екран.

Нека да видим какво още можете да правите с моментален преводач Vasco Translator V4:

  • Гласов превод в реално време. Имате 76 езика на ваше разположение, което означава, че можете да разбирате и да бъдете разбран от огромно мнозинство от населението на света. Всичко работи гладко, което прави разговора естествен. Това е задължително при пътуване в чужбина.
  • Превод на снимки. Много интуитивна функция, която автоматично разпознава езика на снимката, която сте направили. Превежда 108 езика, което е повече от тези на незабавен преводач Vasco Translator M3. Това е особено полезно при превод на менюта на чужди ресторанти, вестници и предупредителни знаци.
  • Превод на текст. С тази функция незабавно ще можете да преведете отделни думи, кратки изречения и фрази. Тази функционалност включва 90 езика! Това е особено полезно, например, когато видим непознати думи на сгради, информационни табла или на летище.
  • Превод на групов чат (MultiTalk). Тук можете да създавате и превеждате групови чатове и да каните до 100 участници. Особено полезно е, когато искате да говорите с хора от различни страни, например когато работите в чужбина.
  • Безплатен доживотен интернет за преводи. Вероятно няма нужда да обясняваме защо тази функция е толкова полезна. В момента всяко приложение или устройство за превод изисква достъп до интернет, за да работи. За да се свържете с интернет в чужбина, вероятно ще трябва да използвате собствените си данни (което може да бъде скъпо поради разходите за роуминг) или да тичате в търсене на Wi-Fi гореща точка. И докато повечето производители предлагат само ограничен достъп до интернет, този моментаен преводач на Vasco Electronics ви предоставя интернет без никакви ограничения или допълнителни разходи.

Струва си да се отбележи, че моментален преводач Vasco се поддържа от 10 най-добри алгоритъма за превод в света. Това означава, че преводите са изключително точни и качествени. Добавете към това тяхната скорост и можете да бъдете сигурни, че разговорът ще изглежда естествен. Да не говорим, че ще избегнете недоразуменията.

Приложенията за превод, които можете да изтеглите на телефона си, имат само 1 алгоритъм. И така, всички езикови двойки се превеждат с помощта на тази 1 система. Незабавен преводач Vasco, от друга страна, избира този алгоритъм (от 10), който ще осигури най-добри резултати за дадена езикова двойка.

Нека сега да поговорим за дизайна. Той е елегантен, модерен и удобен. Моментален преводач Vasco се предлага и в 5 различни цвята, за да можете да изберете този, който ви подхожда най-добре. Нещо повече, можете да използвате цифровите бутони на екрана или да изберете да управлявате преводача с физическите бутони, които са отстрани на устройството.

Батерията е много издръжлива. Може да издържи от 4 до 5 дни при средна употреба. Можете да напуснете хотела и да сте сигурни, че този незабавен преводач няма да се изтощи след един час използване. Смартфоните, от друга страна, използват други приложения, които често работят във фонов режим, така че никога не сме сигурни колко дълго ще издържи батерията.

Моментален преводач Vasco в момента е най-доброто устройство от този вид на пазара.

Logo

Copyright © 2024 ranking-tłumaczy.pl