Vasco Translator M3

Vasco Translator M3

2

Място

Vasco Translator M3

Рейтинг

9.8/10

  • безплатен и неограничен Интернет доживот, висока скорост и точност на преводите, модерен дизайн, допълнителни и уникални функции, лекота на използване.

  • ако батерията беше в състояние да издържи един месец, щеше да е перфектно (не използваме тази дума леко) и съвършено устройство.

С изключение на тазгодишния победител в класацията, Vasco Translator V4, това устройство превъзхожда цялата друга конкуренция. Tочка по въпроса. Този преводач притежава всички свойства на безупречен превод на речта, който има наследника му Vasco V4, и пакет страхотни функции, невъзможни за намиране другаде (поне не всички наведнъж).

Vasco Translator M3 се предлага с вградена SIM карта, позволяваща неограничен и достъп до Интернет доживот в близо 200 държави. С други думи, никога няма да генерира допълнителни разходи, тъй като работи практически навсякъде по света и не изисква подновяване или абонаменти.

Както наследника си – V4, този моментален преводач предлага несравнима точност при превода от 96%. И това не е само за определени езици. Това устройство за превод в реално време ви позволява да осъществите това на над 76 езика. Така този точен преводач наистина ще отключи вашите възможности да говорите на местния език където и да сте.

Сега, предлага следните допълнителните функции:

  • Фото преводачът работи много гладко и разпознава автоматично целевия език!
  • Преводачът на телефонни обаждания, което е напълно обяснимо, е абсолютно уникална функция на пазара, която не се предлага на нито едно друго устройство в списъка. Можете да се обадите на бизнес партньор, да речем, в Китай или на роднина в Европа, и двамата можете да проведете удобен телефонен разговор, като всеки от Вас говори своя език!
  • Преводач за групови и конферентни разговори, наречен MultiTalk. Той може да свърже дори сто души, които говорят няколко различни езика, за да могат да участват активно в една и съща среща или разговор.
  • Приложения за изучаване на чужди езици, забавно и умно допълнение към устройство, което вече помага допълнително при комуникацията.

Този точен преводач разчита на използването на 10-те най-добри машини за превод в света, за да гарантира, че Вашите преводи са с най-високото възможно качество и разговорът протича плавно. Последното идва съвсем естествено и поради произношението, подобно на това на местен жител, налично за почти всички поддържани езици.

Бяхме приятно изненадани и от модерния дизайн на този устройство за превод в реално време. Предлага се в 6 цвята, устройството е елегантно и, смеем ли да твърдим, предизвикателно? В сравнение с всеки друг уред в този списък – освен новодошлия му брат, V4, Vasco Translator M3 изглежда сякаш е дошъл направо от бъдещето. Въпреки това, е много лесно да се ориентирате в него и се побира перфектно във всяка ръка и плътно във всеки джоб.

Вътре има мощна батерия, заредена от модерен адаптер тип C и издържаща до 180 часа.

Logo

Copyright © 2024 ranking-tłumaczy.pl