Travis Touch Go

Travis Touch Go

6

Място

Travis Touch Go

Рейтинг

7.6/10

  • превежда с приемливо качество.

  • невярно твърдение за броя на използваните машини за превод и изобщо не се споменава за степента на точност на превода, което и двете са решаваща информация за взискателен потребител на електронни преводачи.

Това беше устройство, което ни озадачи. От една страна, изглежда умно и производителят може да се похвали с почти невъзможен брой езици (155), но от друга страна, преводите към и от някои от тях са с наистина лошо качество. Освен това повече от 20 от езиците са достъпни само за писмен превод, тъй като те не разполагат с разпознаване на реч или произношение. За гласов преводач това е огромен недостатък.

Не ни разбирайте погрешно, устройството … работи. Изпълнява единствената си работа, преводите са достатъчни - дори и да не са безупречни - и това е всичко. И макар да бяхме убедени да си затворим очите за това малко неудобство, не можем да не забележим бездната между офертата на Travis и други водещи производители, що се отнася до достъпа до интернет (без който никой електронен преводач всъщност не може да работи). Travis Touch Go е снабден със SIM карта с 1 GB данни, която е достъпна само за 1 месец от покупката (или по-кратко, ако потребителят успее да я използва). След това потребителят трябва да поднови пакета с данни за 24 $ на година, но отново им дава само 1 GB, което означава, че ако често използвате преводача, ще трябва да купувате допълнителни пакети с данни през цялото време! Това е трудно да се обясни, като се имат предвид лесно достъпните решения, които предлагат останалите конкуренти.

Logo

Copyright © 2024 ranking-tłumaczy.pl