SkyFon 5000

SkyFon 5000

10

Място

SkyFon 5000

Рейтинг

6.2/10

  • приятен дизайн, относително ниска цена.

  • не се включва SIM карта в комплекта, няма безплатен период в интернет. Обявена е висока точност на превода, но липсва информация за броя машини за превод. Също липсва информация за актуализации.

По-големият събрат на SkyFon 3000. Устройство с подобен дизайн наподобяващ мобилен телефон. Доста по-тежък SkyFon 3000 и с по-голям сензорен екран. Отново основното неудобство е че няма СИМ карта. Няма и безплатен интернет. Потребителите отново сами трябва да си осигурят СИМ карта и да заплащат за преводите съгласно тарифите на мобилните оператори. Както SkyFon 3000, така и SkyFon 5000 претендира за висока точност на превода: 97% и никъде не се споменава броя на машините за превод. Устройството е подходящо единствено за ежедневна комуникация и трудно може да се справи с превода на специфична терминология.

Макар и малко по-скъпо от SkyFon 3000, това устройство е евтино, макар и с ограничени възможности и налично в три цвята. Ниската цена, съчетана с липсата на информация за брой машини за превод и актуализации определено могат да създадат усещането за несигурност в потребителите.

Logo

Copyright © 2024 ranking-tłumaczy.pl