Pocketalk S

Pocketalk S

4

Място

Pocketalk S

Рейтинг

8.7/10

  • фото преводач, приятен дизайн и малък размер на устройството.

  • твърде труден и сложен за потребителя начин на разговор, производителят избягва да споменава степента на точност на превода, което е малко подозрително (особено като се има предвид, че конкурентите обичат да се хвалят с параметрите си по този въпрос). Също така няма информация за броя на използваните машини за превод.

Двете устройства на Pocketalk се оказаха в класацията точно едно до друго, тъй като няма много разлики между тях. И все пак харесахме малко повече модела „S“, най-вече поради опцията за фото преводач, която винаги прави страхотно допълнение към всеки електронен преводач. Това, което малко ни притеснява, е твърде сложният начин за превключване между езици по време на разговора - един бутон в средата не означава, че трябва да натиснете само един бутон. Всъщност точно обратното. Трябва да натиснете малка стрелка на екрана и чак тогава големия бутон в средата, преди вашият чуждестранен приятел да започне да говори. Да, и на нас ни е странно …

Това е прилично устройство, което позволява преводи между всеки два от 74-те езика, които поддържа. Качеството на превода е задоволително, но производителят никога не споменава колко машини за превод използва и колко точно се очаква да бъдат преводите. От това, което тествахме, нямахме по-големи проблеми с напредването на нашата точка, дори ако преводите не бяха съвсем безупречни.

Удобно устройство за превод, достатъчно за по-малко взискателните потребители. Поддръжка на над 70 езика, SIM картата позволява 2 години превод в повечето страни по света. Едно от малкото устройства в класацията с опция за фото преводач.

Logo

Copyright © 2024 ranking-tłumaczy.pl