Langogo Genesis

Langogo Genesis

8

Място

Langogo Genesis

Рейтинг

6.5/10

  • брой езици.

  • не се включва SIM карта в комплекта, няма безплатен период в интернет, кратък живот на батерията.

За да започнем с положителна нотка, това устройство поддържа над 100 (предимно азиатски) езика. Това, което със сигурност ни изненада, беше, че позволява споделяне на преводите, функция, която иначе е достъпна само за много по-напреднали преводачи от Langogo. Приемаме го като надежден знак, че производителят ще продължи да инвестира и разработва това устройство - определено ще търсим други версии!

От друга страна, този продукт очевидно е насочен към местните азиатски клиенти, а не към Европа или Америка. Менюто се предлага на широк спектър от азиатски езици и само малка група други (английски, испански, френски, немски). Ако можем да дадем някои съвети на производителя, предлагаме да добави менюто, обслужването на клиентите и инструкциите на повече европейски езици. Този преводач има най-кратък живот на батерията от всички включени в този списък, едва достатъчно за еднодневно разглеждане на забележителности, докато сте в чужбина, така че напускате хотелската стая на свой собствен риск!

И не на последно място най-големият проблем от всички - познахте, свързаност! Как трябва да работи преводачът, ако не идва със SIM карта? Можете или да получите сами, или да си купите такава от производителя на устройството. СИМ-картата Langogo ще работи в 72 страни на цена от около 4 $ (3,58 €) на месец, но не предлага безплатен период. С други думи, дори за да се опитате да видите дали устройството действително си върши работата, трябва да се заплатите отделно и да инвестирате в SIM карта, което може да ви причини неочаквани разходи, ако пътувате до отдалечени дестинации.

Logo

Copyright © 2024 ranking-tłumaczy.pl