Jarvisen

Jarvisen

3

Място

Jarvisen

Рейтинг

9.3/10

  • специализиран речник, скорост.

  • много висока цена, необходимост от подновяване на абонамент за интернет, работи само в половината от страните в света.

Все още на 3-то място, както в предишното издание - което е и добро, и … по-малко добро. Jarvisen остава солиден и безопасен избор, особено за работещите в здравеопазването, ИТ, правната и финансовата индустрия, но .. не се е подобрил много от миналата година, докато конкурентите са направили по-смели стъпки напред.

Животът на батерията е значителен и издържа до 17 дни в режим на готовност (което означава, че няма преводи, така че какъв е смисълът?). Докато е включен и свързан към интернет, той издържа 6-10 дни в зависимост от типа на връзката. Производителят заявява висока точност на превода, което може да е трудно да се постигне в действителност, тъй като устройството разчита само на 1 машина за превод за която и да е езикова двойка.

Подобно на повечето от изброените тук устройства, той също се доставя със SIM карта и безплатният период за интернет, който продължава две години. След това, за да може да продължи да използва преводача, потребителят трябва да поднови пакета с данни (цени варират от 49,99 $ до 139 $). Jarvisen работи в най-популярната или туристически страни по света, така че би трябвало да е достатъчно за един средностатистически летовник, който търси помощ за комуникация, докато е в чужбина.

Logo

Copyright © 2024 ranking-tłumaczy.pl